thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Wednesday, March 2, 2011

ooh she is so beautiful.

muka gembira sungguh,

opppss teruja :D
 liyana azmi , * sila tekan kalau nak berkenalan dengan lebih lanjut ye. haha.
first at all , sorry aku upload gambar kau yang agak tak senonoh ni. haha. serius aku rasa macam happy gila kot webbie dengan kau pagi tadi.
rasa macam orang jakun baru jumpa dunia siber. bbbrrr :D
dah dengan muka kau terpinga pinga cari aku , sumpaahhh lawak habis.
gelak guling guling aku tengok kau. * okey tipu tipu , itu sekadar menyampaikan maksud betapa lawaknya muka kau. okey then kita main post gamba dekat facebook tu.
memang gamat lah kan. haha :D
gambar kau dapat sambutan hangat. orang like gitu , famous makkk !
weh weh , nanti kita buat lagi nak, tau tau tau ? kita jerit SATTUUU MALAYSIAA !
ehem ehem , kau fahamkan maksud aku , gagaga * blushing.
suprise kau dan kemudian fatin buat aku gelak semula memang buat aku suprise duhh. haih terharu aku sampai bergenang air mata :') haha. tengok aku menipu lagi , geeee.
seriusly , kau kawan yang terover gila yang aku sayang.

to blogger kalau nak tengok ' dan kemudian fatin buat aku gelak semula ' sila sila lah tekan dekat link tu okey. thankyou (:

4 comments:

Lyana Azmi said...

MALU ! HAAHHA

NFS♥ said...

haha. jangan malu yana.
mereka mereka mesti cemburu melihat kebahagiaan kita. haha :D

Lyana Azmi said...

tapi,muka kebahagiaan mu tiada. tidak lengkap. hahha

NFS♥ said...

aduhh cukup sekadar aku mezahirkannya dalam bentuk kata kata. haha