thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Friday, April 29, 2011

having too much fun then sick !


fun ! yes fun and full of laugh. bangun tidur semalam terus dapat mesej , aina is waiting ! okay awalnya -.- HAHA. pukul sembilan dah terjegat dekat bustop. first time gitu. selamat yana ada transport nak datang tunggu bas sama-sama. itu lebih mudah kan. ahh dengan yana tak kira mana gelak sakan. gegar-gegar badan tahan gelak  :D serupa tourist macam first time jejak kotaraya. cuma tak ada peta , itu je hihi.
okay melangkah dengan keterujaan pergi tengok list movie. the roomate seriusly best ! tak rugi tak rugi , muka sungguh-sungguh ni. tapi alahai dah kata 18 ke atas , faham-faham lah bagaimana ceritanya. yana kushyuk yee tengok part itu , hmmm (:
semalam semua bebas , tunjuk belang masing-masing , SERONOK ! next date bila ? hee.
dan wahai cina , menggelikan. tahu lah aku tak reti nak cakap NO ! bodek-bodek yee cakap aku ada mix cina bagai , actually memang lah betul. tapi mulut manis je tu nak tipu aku ! thanks yana berjaya tarik aku , berani betul kau , HAHA.
sekarang dah jatuh sakit , budak kampung memang gini pantang duduk dalam aircond lama-lama. tadi pun half day , makan ubat okay terus boom tidur. still tak ada perubahan pun -.-

eh eh rindu awak lah. serius RINDU , A LOT ! macam mana ? haha. bajet macam bulan-bulan tahun-tahun tak contact. gedikkkk :D
from my heart , yes i missyou.