thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Tuesday, September 20, 2011

hard to get

seriously , i need someone beside me right now.
Abah , baru akak tahu macam mana susah nak cari kawan yang betul-betul kawan. masa senang ramai datangkan. masa susah , belum tentu lagi. what friends are for ?
Abah , i can't stand it anymore :'( banyak sangat benda yang buat akak give up. why it becomes so hard ? apa salah akak. semua datang serentak. i'm not strong enough to face it all. sekarang senang sangat nak menangis. mesti abah sedih kan tengok akak macam ni :'( akak terpaksa bah. akak tak tahu nak cerita dekat siapa. kenapa lah akak ni suka pendam apa yang akak rasa sampai benda tu menyakitkan akak. i thought i am strong tapi malang , akak mudah kalah dengan keadaan. i'm so sorry bah :( ini cara akak lepaskan beban yang akak tanggung. akak cuba nak jaga hati dan perasaan orang. i'm just human being bah , kadang-kadang akak rasa nak hidup dalam dunia akak. just need to think about myself not the others. tapi siapa akak nak tentukan macam tu kan. semua ketentuan-NYA 
and i'm missing you so much bah. so much :'( maafkan akak.

No comments: