thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Saturday, December 10, 2011

Our Day

Assalamualaikum,

video

Dear boyfriend, this is for you. Sorry suara kita tak semerdu awak, hahaha. Tapi tapi kita ikhlas. Kita dah cakap nak nyanyi untuk awak kan. Masa ni tengah demam :\ Kesian kita kan. 
Then, Happy Five-months Anniversary Faiz. Alhamdulillah, selama 154 hari kita lalui semua benda bersama. InsyaAllah kalau kita ada jodoh, sampai ke akhirnya. Kita minta maaf kalau lately ni kita layan awak macam nak tak nak. Tu semua sebab rasa jauh kita dengan awak. 3 hari awak tinggalkan kita, lepas ni kita pula tinggalkan awak tau. Awak duduk rumah elok-elok. Hehehe :D Satu je kita harap dekat awak, sayang awak dekat kita takkan berubah kan ? Macam tu juga bagi kita. Memang tadi kita cakap awak yang kedua sebab kita ada yang pertama. Lelaki yang pertama dalam hati kita arwah abah kita lepas tu baru lah awak. Jangan risau, selagi kita saling memerlukan I will always with you :') Percayalah, sayang saya untuk awak. Maafkan segala kesalahan saya dekat awak. Lepas ni kita buat lagi, hee gurau. ILOVEYOU :*

AWAY TO PORT DICKSON.



No comments: