thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Saturday, March 10, 2012

Tentang kita.

Assalamualaikum.
10 Julai 2011 - 10 Mac 2012
Mencecah 8 bulan kita berkongsi perasaan. 

ingat perkataan 'secret admire' yang awak cakap masa mula-mula tegur dulu.
lagu All About You-McFly yang awak bagi masa awal perhubungan kita.
Gambar pertama awak yang ada FR ILOVEYOU.
Tempat parking motor KPTM yang jadi saksi pertukaran elmo.
First date masa bulan puasa.
Bubur mcd yang awak hantar masa saya demam.
Berdiri lama-lama semata-mata nak pilih movie apa.
Gambar pertama kita ambil bersama masa majlis hari raya kolej.
Movie pertama kita tengok bersama, Zookeeper.
Malam yang awak bagi Bunga rose masa birthday awak.
Duduk depan air pancut KLCC sambil nyanyi twinkle little star.
Redah hujan kongsi payung pink sama-sama.
First dinner kita dekat esso lepas 7 bulan.
First time awak dukung kita dekat taman KLCC.
Parking motor kolej yang setia jadi tempat perjumpaan kita.
Dan semua tentang kita yang pernah kita lakukan bersama.
Terima kasih untuk segalanya, Alhamdulillah.

From Fatin Roslan to Faiz Roni.

8 comments:

tyra hairom said...

seriously korang berdua ni sweet gilo ! kite doakan FR and Faiz happy together forever and ever, insya'allah. apapepun bersabarlah :)

NurulFatinSyahirah said...

Thanks 'kak' Tyra. hihi janggal tak :D kte pun doakan Tyra bahagia selalu dengan superlove Tyra. Amin :')

mmz said...

Acanno? Sweet sgt..suke!hehe =)

NurulFatinSyahirah said...

Hehe thanks MMZ. actually i dont know what I supposed to called you. Sorry :)

tyra hairom said...

haha, adehh "kak" ? choi choii :P btw thanks sayang :D

NurulFatinSyahirah said...

Hehehe welcome ;'D

mmz said...

just call maz je. MMZ singkatan bg name pnuh..acanno, phm tak? hehe.. MMZ (Maznah Mohd Zait) chill..! ;)

NurulFatinSyahirah said...

Ohh okay maz. Hehe :D