thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Friday, April 27, 2012

Lucky.

Assalamualaikum, hari ni tak berapa sihat. Pergi kelas pagi ade quiz marketing. Lepas tu badan seram sejuk. Bagitahu Ali tak masuk kelas lepas tu. Sebab nak balik. Tercongok lah dekat sofa depan komasa tu sorang-sorang. Sedih gila :\ Text dengan Faiz, seriously need him! Tengah tersadai atas sofa tu, tiba-tiba ada orang berdiri dekat sebelah. Dongak kepala eh Faiz. Dia teman kita kejap sementara tunggu charlie habis kelas. Hmm thanks Faiz. You always there for me :') Buat kita senyum walaupun tak larat. Walaupun awak teman kita sekejap je, tu pun dah buat kita rasa terharu. Lepas tu, BFF datang dekat tingkat 4. Ajak pergi makan bagai. But I'm sorry, tak ada selera langsung. Sebelum tu pun Faiz dah membebel suruh pergi makan. Tak jalan jugak. Sampai ada kesan air mata lah dekat sofa tingkat 4 tu. Haih tak tahu kenapa sensitif sangat. Paling tak sangka, ingatkan Alin je yang nak hantar kita balik. Rupanya Haikal pandu, Ali duduk sebelah, dekat belakang sumbat 4 orang including me. Bayangkan naik kereta kancil --' Ya Allah nampak agak kelakar tapi tu lah yang kita akan ingat. Dorang sentiasa dengan kita. Nak hantar balik hostel je pun, tapi semua ikut. Thanks Ali, Haikal, Alin, Faisal. Tak lupa Liyana Jamel yang bagi pinjam kereta comel awak tu :) Never forget that moment. Kita pun dah nak dekat habis sem, Tak sangkanya :\
Semalam Faiz janji nak makan sama-sama malam ni sebab semalam dia kena balik awal ada lawan futsal. Merajuk tarik muka! Berbaloi merajuk, got tutti frutti :D So tadi dia tunaikan. We were having a dinner together dekat kawasan esso. I'm getting more better, lepas semua stress bila dah ketawa dengan Faiz. Faiz, I'm totally happy with you. Can we make our relation just like the first time we fall in love? This is what I feel right now. Bahagia :) I am lucky to have a boyfriend, bestfriends that always be with me. Thankyou guys!

BFF. Sorry Faisal, gambar kau tak ada dalam ni :)
One more thing, bersyukur sangat carry mark statistics memuaskan hati. Ya Allah tak sangka. Congrats tu one of my BFF, Ali for get higher carry mark too. Yeay :D Lepas ni kita fokus final tau.
Thanks Ali :) Lepas ni lagi semangat! 


2 comments:

Anonymous said...

:') sayangg semuaa <3

NurulFatinSyahirah said...

sayang engkau orang jugakkkk :')