thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Sunday, May 13, 2012

Balloons day!

Assalamualaikum. Hari ni having fun dengan Roudah & Nanad. Mula-mula pergi sogo. Sale gegila! Mata memang rambang lah kan. Masing-masing tak menang tangan pegang itu ini. Lepas tu ontheway nak ke masjid jamek, nanad nak beli telekung untuk mak dia. Guess what? telekung tu cantik sangat :') Tak lupa kitorang turut membeli belon-belon yang menarik perhatian kitorang. Ahh rasa bahagia! Release tension. Jalan-jalan usung je lah belon tu semua. Kitorang decide nak pergi taman KLCC. Nak lepak-lepak ambil angin. Naik putra tu pun pegang je belon. Semua orang tengok. Hehe. Tak tahan bila budak-budak tengok kitorang nak belon. Mesti tension mak-mak dorang kan. Sebab kitorang, mak-mak ni terpaksa beli belon untuk anak-anak dorang. hihi maaf mak-mak. Bytheway Happy Mothers Day! As usual tak sah lah kalau tak bergambar. Perempuan pula :D Agak-agak dah pusing-pusing taman, kitorang pergi singgah Sg. Wang. Aaaa baru ingat tujuan utama, nak bayar bil. Lastly balik dalam pukul 7. Puas berjalan hari ni. Tapi, seronok sangat! Thankyou Roudah & Nanad for make me laugh today. ILOVEYOU!
Gambaran:
Candid. Favourite!
With Nanad.
Nanad again.
Meet Roudah.
Candid again.
Adik-adik comel.
This is me. Faiz, IMISSYOUSOBAD!


No comments: