thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Saturday, May 19, 2012

New looks.

Assalammualaikum, cuba tengok jam pukul berapa. Amboi bukan main lewat tidur. Actually mood terumbang ambing sikit lah. Nevermind, tolak tepi. Esok ada kelas pula. Gasak kau mata --' Dah tak boleh tidur ni saja godek-godek blog, blogwalking kejap kan. Lepas tu ambil keputusan drastik nak tukar imej blog. Walaupun sayang dengan templat dulu tapi ah everything changed termasuklah blog kita. Muehehe! Lama kot templat dulu tu. Since 2010. Hmm selamat tinggal templat lama :\ Tapi not bad juga templat baru kita guna ni. Hihi puji sendiri. Annoying bukan? Kau orang scroll je mana-mana ada lah keluar post. Cuma dia pamerkan gambar banyak-banyak. 
See, shooo kiutttt. 

Warna kelabu dekat belah kanan bila kau orang hadap skrin lappy korang tu adalah list-list, followers dll. Tapi sayang tak boleh pamer gambar tercinto. How come aaaa! It's okay namamu tetap terpahat dijiwaku. Okaylah, good night. Have a nice dream. *HOPEFULLY TAK TERLAJAK TIDUR* bye!

4 comments:

tyra hairom said...

smart gilerr blog dia, huwaaaaa

NurulFatinSyahirah said...

Hihihi simple je. Tapi habis gambar intan payung :\ haha!

tyra hairom said...

guane nak buat ? *kelipkelipmata*

NurulFatinSyahirah said...

tyra pegi design -> template designer. lepas tu pilih lah mne2 yg tyra nak. adjust2 sikit. hihi :D