thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Tuesday, May 1, 2012

A year.

Assalamualaikum bloggers. 
Hari ni 1 Mei 2012. Mengikut tarikh yang kita square kan tu, dah setahun dah. Ye dah setahun perkenalan kita ni awak. Cepatkan masa berlalu. Hari-hari yang kita lalui sepanjang perkenalan kita, telalu banyak memori tercipta. Tak mungkin kita boleh lupa. Awak tahu apa kita buat bila kita bosan? Kita akan baca IM awak tu. Entah mungkin bagi orang lain looks like annoying. Lepas tu kita akan gelak sorang, senyum sorang, berangan sorang. Semua sorang lah :D Nak ajak awak join macam malu je. Takpe lah sorang kan, bahagia cenggitu. Makin lama, makin banyak yang kita belajar tentang diri masing-masing. Benda apa suka, yang tak suka, yang sama, yang berlainan. Itu semua akan melengkapkan kita. Terima kasih cinta. Kita sama-sama capai apa yang kita rancang sebelum ni okay. InsyaAllah :) Much love for you Muhammad Nur Faizudin :*

Selamat tinggal April. Terima kasih menjadi bulan yang penuh kenangan. 
Selamat datang Mei. Mohon bulan ini akan terjadi perkara yang baik-baik. Amin.


4 comments:

Arikal Razali said...

Alooloooo, serious sweet :D

NurulFatinSyahirah said...

hehe thanks Ari :')

tyra hairom said...

omey ! happy anniversary both of you sayang :D

NurulFatinSyahirah said...

Thanks Tyra! anniversary as a "friend" Hihihi :D