thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Wednesday, June 13, 2012

Kawan.

Dear Friend,
Saya minta maaf kalau tiba-tiba tercerita pasal hal dulu. Tak terniat pun. Actually, nak cakap yang kerana benda tu semua kita jadi kawan. Thats the point. Entah, maybe awak tersalah anggap. Maaf kalau saya buat awak rasa macam tak senang. Dengan awak yang tak ada mood tu. Haih rasa bersalah sangat. Kita baru nak kenal rapat, tiba-tiba macam ni pula. Hmm lagi sekali maaf. Bytheway thanks for mention me in your blog. Hopefully you will be okay soon!

Filzah Aqilah, keep smiling. Always :) 
Again, Sorry for the past. 

2 comments:

Qeeyla said...

Cik Fatin Roslan, takde ape pon yang perlu diminta maaf, saye cool, lupekan je bende yang dah lepas, sekarang kite jadi kawan selamanye =)

FatinRoslan. said...

Okay, thanks Filz. Lets forget the past. New story begin :)