thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Friday, June 15, 2012

Tumblr.

Assalamualaikum,
Sekarang ni selalu habiskan masa dekat tumblr. Jadi macam addicted. Reblog photo sampai betul-betul penat. Imagine duduk hadap lappy just for reblog only. Gila kan? Kadang-kadang rasa macam ada dalam dunia sendiri. Tak peduli hal lain sebab dah terlalu seronok tengok gambar-gambar tu semua. I'm the person who love pictures much! In fact, kita pun suka ambil gambar. Haha! Yang anehnya, bila tengok gambar tu semua boleh buat bahagia. Faham tak macam mana perasaan bila tengok gambar yang colourful, something yang boleh buat kita "wow". Kalau tengah sedih pun, bagi je main tumblr. Sure, kita takkan ganggu orang lain sebab dah masuk dunia sendiri. Hmm :') Main tumblr since form 5 kot. If I'm not mistaken lah. Antara laman sosial yang ada sekarang, tumblr ranking pertama. For me. Because there's no other person. Just me and myself. Tengok skin/background blog pun dah macam rupa tumblr. Hehe. Tengah menghitung hari untuk mula semester 3. Time running so fast. Bye bloggerians! 

4 comments:

tyra hairom said...

kite pun bru berjinak jinak nak main tumblr, tak brape reti sangat. godek godek sendiri je. kalau rajin usha laa http://tyrahairom.tumblr.com/ *tak malu ni*

FatinRoslan. said...

Hehehe okay. Kte follow Tyra ni :D

tyra hairom said...

okay thanks. kte pun follow macik muda yang comel ni jugak ! :D

FatinRoslan. said...

Hikhik, mekasihh. Blushing daku dipuji sebegitu. Halamak :p