thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Friday, July 20, 2012

Lovely Thursday.

video
Video Depan Dahlia Court. Tak tahu apa Faiz nak nyanyi sebenarnya.
Plus bunyi kereta motor. Muahaha!

Assalamualaikum semua. Hik kita post video hari ni! Weehoo :'D Tadi had a dinner dengan Faiz. Dengan tak mandinya lagi tengok dejavu lepas tu terus keluar. Faiz cakap kita busuk. How dare you :\ Then jalan-jalan makan dekat esso. Spent time dekat sana borak-borak. Felt like oh I'm melting~ Faiz terlebih comel hari ni. Alahai. Tadi time kelas dekat GMI berdepan dengan kelas Faiz. I love Thursday! Sebab kelas kitorang dekat then boleh intai-intai. Hihihi! Sebelum masuk kelas, tersadai kejap dekat luar tu. Faiz pun datang nak masuk kelas. Sempat lagi cuit ye. So we alls pun masuk kelas masing-masing. Suddenly Niesa cakap muka kitorang ada iras bila pandang dari tepi. Terkejut weh! First time orang cakap macam tu. Tak tahu mana yang irasnya --' Lepas tu waktu dinner tadi cerita dekat Faiz. Faiz cakap before ni pun ada orang pernah cakap. Hmm tak tahu pun. Kalau betul ada iras, Alhamdulillah. Orang cakap jodoh :') balik dari dinner naik tren. The sweet moment bila Faiz pandang cermin pintu tren and we alls pandang satu sama lain melalui cermin pintu tu je. Main kedip-kedip mata lepas tu senyum tak sudah. *blushing* The important thing is I'm totally happy. Thanks a lot for tonight Faiz and the video too. Esok balik cuti. Must take care of yourself. Jangan lupa pergi klinik. Cepat sembuh tau! I will miss you. Much love for you :* Good night bloggerians.

No comments: