thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Sunday, August 12, 2012

i-City.

Assalamualaikum. We meet again bloggerians. 
Today's post about our "honeymoon" Hahaha!

10 August 2012, kitorang genap 1 tahun 1 bulan. Alhamdulillah :')
So semalam kira jalan-jalan spent time together lah. Dari pukul 4 macam tu keluar menuju ke Jalan Masjid India. For the first time Faiz teman beli baju raya. Dan semuanya dipilih oleh Faiz, dari baju sampai ke tudung. Tak sangka pula Faiz pilih ikut citarasa kita. Hehe untung cenggini. Felt guilty juga dengan Faiz dengan sesaknya, redah lautan manusia tu. Penat kan Faiz :) Lepas tu berbuka pun dekat TS. Cari barang sikit, the important thing cari coolblog. Dah mengidam since hari selasa. Tapi so sad, pearl tu habis T___T Hmm I'm not satisfied! Then Faiz beli waffle. Kita siap suruh dia tukar perisa, mix chocolate dengan strawberry. My favourite! We shared together, oh sweet. Balik rumah tunggu nak pergi i-City. Ni salah satu keinginan nak pergi tempat cecantik dengan Faiz. So dah tercapai. Syukur. Paling rasa bahagia bila masuk snow walk tu. Perasaan tu lain sangat. Bergurau main baling-baling ais tu, look at each other. I'm melting. As memory, kitorang ada glove yang sama. Lepas pergi i-City singgah makan dekat Sentul. Dah berapa round tertidur dalam kereta. Faiz ribakan kepala kita. Hmm :') Thanks Faiz, Nad & Anas, Kechik & kechik also Roudah & Asha. We having fun together.

Sedih tak dapat naik ni! Haih.
Snow walk with Faiz :')
Fatin Roslan & Faiz Roni.
iMALU. erk -.-
Me & Roudah.
3 CERITA.
Anyonyonyo :*
Lepas makan Faiz tertidur. Haha cecomel :D

So so till we meet again. Byebyebye!

2 comments:

KinaMissOne said...

Sweeet :')

Semoga cinta kalian sampai ke satu hubungan yang halal dan sampai ke JannahNya :)

FatinRoslan. said...

InsyaAllah, thanks kak Kina mendoakan :')