thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Saturday, September 15, 2012

Majlis Raya KPTM #2

Assalamualaikum, good morning everyone. Masih mood majlis raya khamis lepas. Aha -.- Ni cerita pasal dua orang budak hitam. Budak hitam pakai baju dondon warna turquoise. Tapi entah lah, macam biru pun ada. Teruk noo mata ni tak reti detect warna. Apak sedeyyy :( Tapi yang pasti saya anggap ia berwarna turquoise. K dah diam semua. Sebelum tu, dua budak hitam ni ada sedikit salah faham. Biasalah kalau dah melibatkan hati dan perasaan. Tiba waktunya, si budak hitam perempuan menitiskan air mata dekat bawah khemah. What the fishh afgdkjdfbf! Boleh pulak empangan pecah. Nasib baik tak deras. Kemudiannya, kawan si budak hitam perempuan pergi panggil si budak hitam lelaki. Habis habisan cover tak menangis. Yang pasti, tak berjaya langsung nak menipu *SIGH. Jadi, luang masa sekejap before keluar dari majlis tu. Thanks for spent time even just for 5 to 15 minutes lebih kurang kan. It's meaningful :)

Fatin Roslan & Faiz Roni.
Hi, Kami FR double.
Mungkin cerita pasal future ni. Hihi.
Pandangan dari tepi.
Innocent-nya saya :D
Dua-dua excited noks.
Heels 4 inch. How come awak lagi tinggi? haihhhh
Pre-wedding section. hehehehe!

Bytheway, thanks to Suraiya, Faten, Achong, Niesa dan Yus sebab sudi tunggu saya waktu ni. Dan mereka menemani saya bila saya kesedihan sebentar. I'm touched :')

2 comments:

tyra hairom said...

omeynya dia and intanpayung dia. baju sedondon :) sweet gilaa !

FatinRoslan. said...

hehe terima kasihh tyra! *blushing*