thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Tuesday, September 4, 2012

Sentul.

Assalamualaikum. Apa ada dengan Sentul? Haha ni lah kisah bebudak business 3.2 :) Malam semalam abang Yus kelas kitorang buat makan sikit. Abang sebab tua setahun rasanya, hehe. So kelmarin pulun lah mention dekat twitter. Ghabak mata nak membaca satu satu. Lepas tu kata putus dah buat, semua on pergi Sentul. Konvoi ramai-ramai tunggu depan kolej. Fuhh excited noks! Ada lah dalam 4 ke 5 kereta. Macam ramai gila kan? Sebenarnya tak pun. Saja buat meriah bawak kereta banyak-banyak. Then me naik dengan Pojan. Dorang punya 7.30 tu terus pukul 8 *SIGH. Tengah tunggu yang lain datang dekat depan kolej, dorang boleh buat hal main mercun bola dekat situ. Hodob nya lahai -.- Saddam dengan achong menganjing aku pasal Joe. Nok harem k. Around 8.30 macam tu, kitorang gerak pergi Sentul. Kononnya konvoi, tapi last-last sorang ikut arah lain, sorang arah lain. Ada tu kemain laju kedepan. Pusing-pusing punya pusing, tadaaa sampai juga rumah Yus. Ramai yang sesat so dia tunggu tepi jalan. Kemain weh macam rombongan kahwin, dengan baju kurung bagai. Dalam rumah Yus tu riuh rendah dengan suara kitorang je. Mak dia pun aku rasa tak larat dah nak gelak. Yang penting bakso mak Yus terbaik okay! For me, bila buat benda macam ni kumpul ramai-ramai dapat rapatkan kitorang. Lagipun tu lah tujuan sebenar Yus kan. Keluarga semester 3 ni memang hebak habaq ang. Tak ada yang awkward pun. Yang paling rock, kitorang watlek walaupun tengah minggu mid-term! Thumbs up sikit :D 

This is real. This is we.












Well classmates 3.2 thanks for everything last night! Good luck for our mid-term test tomorrow. 
Tak lupa juga, terima kasih Yusri Yazid sekeluarga.
Yusri yang mana? he's wearing PUMA shirt :)



3 comments:

tyra hairom said...

sentul kat area mane FR ? sbb rumah kite kat sentul jugak :)

FatinRoslan. said...

dekat area sentul pasar kalau tak slap. hehe yeke? :) dkt area mne?

tyra hairom said...

rumah kite dekat dgn lrt sentul