thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Sunday, November 11, 2012

The end of semester three.

Assalamualaikum. Lamanya tak jengah sini. Dulu bukan main tak boleh berpisah. Haha! Before this pun kita private blog untuk seketika. Focus on final exam. Dan sekarang berakhir semester 3. Rasa sekejap sangat :( Sekejap sebab dapat classmates yang paling kebangangan. Well I do love them so much. Tak pernah rasa sayang sangat dekat classmates sampai cenggini. Cuti seminggu masa nak midterm pun boleh rasa sunyi dia macam mana. Tak payah cakap seminggu lah, sehari pun dah boleh terasa. Mesti nak cari jugak semuanya. Ni sebulan lebih tak tahu lah keadaan macam mana. Hmm. Sem depan yang akan datang lagi tak tahu bersama ke tak. Ahhh sedihhhhhh :'( Kita akan selalu ingat nasihat-nasihat bila kita tengah sedih or having some problems.
Banyak sangat kenangan kita semua. Serious talk, bukan senang nak dapat kawan-kawan yang ada susah senang. I'm so glad, Allah temukan kami semua. Yang boleh kautim sama. Terlalu banyak angan-angan kitorang. Nak buat itu ini. InsyaAllah nak juga bersatu sem depan. Really hope!

Dear hero-hero,
Ali Mashoor, Haikal Sani, Faez Nik, Syah Ramlan, Khairul Syakkirin, Fawzan,Fazril, Yusri Yazid, Saddam, Hirzi, Afham, Jezzan:
Thanks for always be "pelindung" for us. Selalu ambil berat, dan akan ada bila semuanya dalam kesedihan. Bila menangis, dipujuk. Bila di marah, di tenangkan. Bila sedih, diceriakan. Bila susah dibantu. Bila senang kongsi bersama. Hmmm :') Paling penting, korang semua akan selalu menceriakan hati ni. Will miss you all punya keriangan keanak-anakan!

Kepada gadis-gadis,
Suraiya Ramli, Aniesa Ariffin, Faten Shafeeqa, Fadhilla, Rin Izwin, Amy Samri:
For the first time kita dapat ramai kawan perempuan. Ini jujur. Paling kesayangan semuanya. Mungkin ikatan kasih sayang kuat bila kita akan selalu peluk cium nak balik. I'm too happy ada siblings perempuan macam korang. Boleh kongsi semuanya. Paling best part gossip. Sekarang dah cuti, bila agaknya akan dengar suara riuh korang semua? :'( 

Last words,
KITA SAYANG KORANG SEMUA. 
SURE, KORANG AKAN SELALU DALAM INGATAN NI.
TAKE CARE :*

No comments: