thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Thursday, November 24, 2011

IMY

#1

#2

Petang tadi syok syok online tiba tiba Roud ni wall kita. Rindunyaaaa :D Dah lama tak nampak dia online. Dia rindu kita, kita pun rindu dia. Rindu nak mengadu nasib kan Roud kan, hehehe. Lepas tu pindah dekat skype, dia ajak video call. Alah tahu dah rindu sangat dekat amoi yang suka gelak besar ni kan kan. Habis semua cerita keluar. Roud, cepat lah datang sini nak jumpa ! Paling penting tutti frutti yang kau janji tu. Eeee tak sabar :p Aku berharap dekat kau je ajak aku keluar date. hehehehe. Kesian lah dekat aku yang terus jadi pasif dan pendiam bila dekat rumah ni. Ahhh dapat flying kiss , Faiz kita pun tak pernah bagi macam tu tau. hahahaha GEDIK !

#Check final punya result. okay jangan excited sangat. setakat ni Alhamdulillah (:


No comments: