thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Tuesday, January 3, 2012

Air tangan.

Assalamualaikum,
Tinggal berapa jam je lepas tu balik hostel. Fly fly away ~ Tak ni bukan nak cerita balik hostel ke apa. Hmm tadi masak last punya untuk family. Masak spagetti, hewhew. Sedap gilahh gua cakap sama lu. Bukan masuk bakul angkat sendiri. Dah tu memang kepakaran gua. Adik gua pun setuju. Hoa Lioa ! Perasan lebih lu minah. Muntah darah muntah muntah -,- Actually, kesian adik aku mengidam. Sebelum aku berangkat ke plaza pandan, aku pun luangkan masa sikit masak. Alah kacanggggg je. Tutup mata pun boleh. HAHAHA. Masak dua sos, satu carbonara satu lagi bolognese. Cecehhh barat kejap family aku hari ni. Habis lah speaking semua :D Kalau lah dekat hostel boleh masak, akan ku curahkan segala air tangan ku kepada roommate aku sekalian. Ni dia spagetti aku.
.
.
.
.
.
.
.
tadaaaaaaaaaa
Dalam pinggan putih nampak macam mee kuning kan ? 
Dah gaul dah, jangan salah faham.

Paklang bagi pulasan besau besau manis manis. Nak makan !

4 comments:

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

kenapa tak buat semalam? boleh kite bawak balik kolej TT__TT

mrakhr said...

Look delicious! You make me craving of spaghetti.

NurulFatinSyahirah said...

Cik Siti Rahmah Bahrom, hikhik smlm sbb tak blik hostel lg. hari nie nak blik bru msak. nak tapau :D

NurulFatinSyahirah said...

Mrakhr, thanks. just 'look delicious' lah kan :D