thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Thursday, February 2, 2012

First Of february #2

Assalamualaikum, wahhhhhh bahagia gituuuuuuu :D Walaupun balik tadi agak nak mengalirkan air mata sebab dah lambat sangat-sangat. Bayangkan sampai hostel pukul 10.55. Nyawa-nyawa ikan kan ? Nasib tak tidur luar je -.- Dan rasa sangat selamat sebab intan payung teman naik teksi sampai hostel then dia patah balik pergi LRT Pandan Jaya. Thankyou so much mylove. Banyak kan awak berkorban hari ni, tak pergi stadium, kena pula hadap perangai saya yang macam-macam ni. Lepas tu berjalan jauh semua. Hmmm appreciate it :') Mula-mula kita ada salah faham sikit sebab awak cakap nak pergi stadium pukul 5 macam tu kan. Saya pun tarik muka lah. Yelah hari ni kan hari kita, so I wanna be with you ! Finally awak tak pergi pun lepas saya dah nak menangis semua, awak cakap awak tak jadi pergi dan taknak saya sedih. Alahai sweet sangat. Sebab tu semua, kita tak fokus sangat tengok sumpahan kum kum tu. Then makan-makan, haa masa makan masa yang amat berharga sebab dapat record video. yeay ! Kita jalan-jalan pergi KLCC park. Tak plan langsung main jalan je kan. Best sangat duduk hadap air pancut tu then talk nonsense together, nyanyi lagu twinkle little star, and of course banyak loyar buruk tadi. Felt like we were sibling, just be ourself. Funnykan sorang lembut sorang kasar :'P I keep repeating 'Hubby lembut, hubby lembut, hubby lembut!' Gelak tak sudah, I love to make you smile all the time. You look so cute. Lepas tu kita jalan-jalan balik tengok cahaya lampu. Dekat LRT Hang Tuah, kawan-kawan awak tunggu. Hey so shame :$ Dah lah naik train balik sama-sama. Amboi riuh sakan. I'm totally happy today !
PS: Sila guna earphone untuk pendengaran yang jelas.
Saya terima awak seadanya <3
MuchiemorryLoveyou !

6 comments:

tyra hairom said...

alolo comel nyee korang 2 ni. wee wee. FR jahatnyee buli faiz. haha. tergelak tgk video ni. sian faiz kena buli. btw korang mmg suwit mewit tahu. lps ni suruh faiz nyanyi lgu terukir di bintang pulak. hihi, niceee.

NurulFatinSyahirah said...

ayoooo malunyaaaa :$
Thanks tyra. nie bukan buli, tapi rela hati. Hahaha. okay next time sruh dia nyanyi lagu tu.

tyra hairom said...

ehem, comel gilo. lps ni buat video versi FR pulak. luahan hati by FR. hikhokhikhok mesti lagi comel ! weehuu.

NurulFatinSyahirah said...

me ? takkan ado. hahaha.
Next video coming soon. ecehhh :D

tyra hairom said...

auww. i'm waiting. heuwheuwheuw.

NurulFatinSyahirah said...

Hehehe :D