thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Wednesday, December 7, 2011

Suka Hati

Assalamualaikum,
Eh dah hari Rabu lah. Alah bukan ada apa pun sebenarnya. Suka hati lah nak cakap hari ni dah Rabu. Memandangkan hari ni Rabu so tak ada apa nak buat. Tahu tak BOSAN, jom eja kejap bi-oo-bo-es-ea-en-san  amboi pandainya kau orang ! Tengok lah belog kita tukar kulit, tengok lah tengok lah. Kita touch-up sikit buang sana tambah sini. Lagu pun dah jadi suara sepranooo. Wuuuyooo :O Saja tukar lagu benci lah orang guna lagu sama dengan kita. Ewah bajet lagu sendiri, hihihi. Ah peduli apa kan, suka hati lah lagi. Macam tak ada idea lain dah cik kak ni nak tiru ayat kita. Euuwww tak kreatif lah tu. #Harap cik kak terasa. Hahaha hari Rabu memang kita terlebih jahat sikit. Lagi-lagi hormon tak stabil gini. Nak tahu tak, kita selalu stalk belog cik kak. Lagi-lagi nak tahu pasal luahan perasaan cik kak terhadap dia. Alahai sweet sangat lah. TAK TIPU. Dia waa punya, waa dia punya. Faham tak ? Eh cik kak, apa pun nice to know you yang tanpa segan silu :)
Semalam bukak lah someone punya belog, si abang lah nak join baca. Gelak sakan baca, ada dia cakap ayat someone tu tunggang langgang tulisan buat mata nak juling. Sumpah jahat ! Siap suruh pergi kelas bahasa. Jangan gitu lah abang, awak tu budak account. Hishh minta maaf cepat, HAHAHA.

#Phone tak payah bunyi lah hari ni tau. Terima kasih.

No comments: