thanks for being a part of me ,
love by theownerofthisblog

Wednesday, February 29, 2012

Last night.

Thanks for coming to Shamelin mall Faiz. Hahaha bukan masuk dalam pun. Duduk dekat luar tu lepas tu jalan pergi esso nak makan. Eh kita tak pernah dinner sama kan ? Malam tadi first time tapi sayang tak ada lilin :D Banyak benda kita share, well banyak pasal kehidupan. Ehem ehem adalah kan. Hihihi. I'm sooooo happy ! Kita jumpa pun sebab nak betulkan apa yang salah. FR square kalau jumpa semua okay je kan. Kita senang dengan awak, awak senang dengan kita. Makin lama makin banyak yang kita tahu pasal awak. Hopefully we are more understand each other. Dah hujan baru nak balik kan. Nak 
beli payung lagi tak sanggup. So so kita main hujan, yeay ! Faham tak macam mana perasaan bila kita jalan dalam hujan sama-sama ? Luluh jantung :p Thanks jalan dengan kita sampai hostel. Kesian awak basahkan. Payung pink yang kita bagi tu jaga elok-elok. Tu kenangan kita berdua. Faiz banyak mentioned kita macam mak dia. Sebenarnya, dia rindu dekat mak dia. Alahai manjanya :D Faiz sendiri yang mengaku. One question, kita lebih rindu orang yang jarang kita jumpa atau yang selalu kita jumpa ? Faiz, dah rindu balik :\

2 comments:

mmz said...

ehee..sooo sweett..!!

*jwpn nya : slalu dan jarang jmpe still always rindu...haha =D

NurulFatinSyahirah said...

haha thanks ! :D
EXACTLY ! jarang jmpe pun rindu, dah jmpe slalu pun lg rindu. Hikhik.